Sötaste bebisen!

Tog den här fina bilden från min mans instagram! där han förövrigt heter mrskogsberg, även jag
brukar lägga in bilder där så kika in vetja!!! lite mer updates där än här oftast :)

.


Roof top bar!

Mötte upp lovisa i måndags och hon visade mig ett as chill ställe där man ser ut över hela avenyn,
roof top bar! så där satt vi i några timmar. drack mojito och några öl och tjötade om allt och inget!
så skönt! igår var det en lugn dag, gjorde inte allt för mycket och idag har jag jobbat 16-20! och nu
inväntar jag min man som är ute och springer, duktig! måste fan också till gymmet imorgon, får ju
lite ångest just nu att jag slarvat en del dom senaste veckorna, inte bra! imorgon är jag ledig,
underbart! hoppas på fint väder så jag kan sola lite, ska även in till stan och luncha med linda!

glassigt!

Jobbat 11-15 idag, rätt soft pass faktikst! så efter jobbet åkte vi och åt glass hos jocke, första
mjukglassen för iår! mumms
sen har vi varit och lämnat blommor hos svärmor och nu grillar vi kyckling och majskolvar!
ikväll blir det bara lungt, är sjukt seg i dag.

LOVE LIFE!!!

Min söta pojkvän kom hem med dom här snygga shortsen igår, dr denim är märket! super
sköna och älskar färgen!

Haft 2 helt amazing dagar, dvs 2 dagars ledighet med underbart väder! Skulle egentligen
ha jobbat men vi var lite för många så jag fick ledigt. så igår gick jag upp tidigt och la
mig på balkongen i några timmar innan jag åkte in till stan och strossade runt där. blev en del
shopping som jag kan vissa någon annan dag! sen grillade jag och min man innan vi åkte och
kollade på bio. the dictator såg vi, haha riktigt rolig film så den rekommenderar jag starkt om
ni är sugen på en bra komedi! efter bion drog vi in till stan och tog några drinkar och hälsade
på soda som spelade på charlies. imorse ringde klockan väldigt för tidigt om du frågar mig, vid
halv 8 åkte vi iväg till heden där det vankades fotbolls tunering. daniel och hans kompisar var
med och dom vann 2 matcher och spelade lika 1, skit kul! så där var jag fram till halv 1 ungefär.
efter det köpte vi med oss kina mat hem och la oss och powernappade. nu har jag varit och
solat, blir en myskväll med mig själv ikväll då min man är ute på äventyr och för att jag jobbar
tidigt imorgon!
Fick en fråga om hur vi ska fira midsommar. Jag, daniel och några kompisar har hyrt en lägenhet
i smögen så vi skall vara där hela midsommarhelgen! ska bli så jävla nice, så nu hoppas vi bara
på grymt väder!!!

Skön dag!


Jag har världens finaste kille!


Maj 24, 2012

photo: weheartit

idag har det inte varit min dag direkt. vaknade upp helt torr i halsen. ont både i öron, hals och hosta?! även ännu tätare i näsan, trots jag tagit ipren, näspray och allergi tablett! jag vet inte om jag åkt på en rejäl förskyldning eller om de är pollen som har börjat spöka hos mig! aldrig haft pollenbesvär innan så vet inte hur man reagerar på de, men nässprayet hjälper inge vidare trots jag är hur tät som helst i näsan, men det verkade inte allergitabletten heller göra? förutom mot ögonen dom rinner inte lika mycket! så, vad mer ska jag göra? och säg inte vila, för det är det värsta ordet jag vet när det gäller sånt här! jobbade iallafall, 7-15 idag! sen när jag kom hem la jag mig en stund! vill ju ut i solen och hitta på något men orkar verkligen inte! som tur är har vi iallafall fått sovit inatt, iförrgår natt hade jag go lust till att döda joachim, han hostade konstant hela natten tror jag! och jag skulle upp och jobba kl 7.. så blir till att köpa på sig ett förråd med öronproppar! för stackarn kan ju inget hjälpa, låter som om han ska dö varje gång han får sig en hostatattack! köpte iallafall hostmedicin till honom igår! och han verkar redan blivit bättre! kan bara hoppas att de släpper nu! hållt i sig bra länge nu!
skrev även in oss på läkarhuset här igår, Vuxet! lite dumt att stå skriven i munkedal om jag blir akutsjuk liksom!

iallafall, och som pricken på iet på min dåliga dag, fick jag schemat idag men till min förvåning ska jag typ inte jobba nått i sommar! långt i från det jag brukar jobba iallafall. har inte haft ett såhär lugnt schema mina senaste sju somrar. vad göra man? skönt kan man ju tycka men, jag hade liksom förväntat mig att jobba röven av mig! speciellt när jag  a b s ol u t  inte skulle kunna ha två jobb i sommar, känner mig ju liiiiite blåst på de. nu får jag bara gilla läget och hoppas det kommer in nån fågelinfluensa i lysekil så folket blir lite sjuka och så. HAHA.

ikväll är det äntligen mitt älskade revange på tv, sist torsdag hade dom uppehåll, vad är det för stil då? haha!

Norra hamnen!


Maj 22, 2012

älskar vädret vi har just nu! har varit ute i princip hela dagen! underbart!
har hängt nere i norra hamnen med hjärtat och våra kompisar. dom tog även årets första dopp i havet, för mig är det fortfarande på tok för kallt, men blev allt lite sugen endå! får se hur länge till jag kan hålla mig! även ätit mjukglass och bara njutit av solen! med andra ord en helt underbar dag!
imorgon ska jag äntligen jobba, har inte jobbat nån tingen nu typ, så jädra tråkigt är de! förstår inte hur folk kan gå hemma, dag in och dag ut, år in och år ut, jag får panik efter nån dag/dagar bara. väntar oxå helt obeskrivligt mycket på sommarschemat nu med! herregud säger jag bara, är det bara jag som har panik över att det nästa vecka är första juni.. och schemat inte är klart? blir helt svett bara jag tänker på de, dels för att jag VILL JOBBA och dels för att jag ÄLSKAR & VILL PLANERA! buurr! som det är nu kan jag inte göra ett skit! får bara hoppas för allas bästa att det ligger och väntar på mig när jag kommit till jobbet imorgon! nu ska jag göra mig iordning för natten, bilder från dagen kommer i ett eget inlägg!

21 maj.

Pappa kom ner vid 12 tiden så vi åkte och storhandlade, riktigt nice då min kyl ekade typ! haha
fick även köpt en grill, skit söt liten röd sak. visar er någon dag! sen åt vi lunch och bara satt
och tjötade. mys! sen har jag storstädat hela lägenheten och nu sitter jag här, nyduschad med
en ansiktsmask och väntar på att daniel ska komma hem från fotbollen så att jag kan börja
med maten! ikväll blir det oxfilé, klyftpotatis och beasås, så jävla gott!

Underbar söndag!

Fan va det har varit sommarväder idag, sååååå sjukt jävla nice!!! stekt på svärföräldrarnas
altan hela dagen, ätit middag och bara hängt. sen tog jag och baby även en promenad på
någon timme och nu ligger vi och kollar bigbrother och äter glass. GB gräddglass med krossad
choklad, MUMMS

Maj 20, 2012

 

äntligen är vi på benen igen, efter att ha legat inne hela helgen, på varsin ände av soffan med varsitt täcke och huttrat med feber & halsont! usch! joachim har iofs vart krasslig hela veckan, men nu verkar det som det släppt, endast lite hosta kvar har han! så idag har vårt hem sett ut som en enda stor tvättstuga typ, herre gud va hemmet faller ihop när man blir sjuk! haha kaos! men nu är det mesta gjort, så det är skönt, får dammsuga & moppa golvet imorrn! vi ska även på ett möte imorrn, kan inte säga mer än att de ska bli spännande! ikväll har joachims föräldrar vart här oxå! mysigt! hoppas att veckan går fort, för har så mycket att se fram emot i slutet av den!!


våran fina granne kom igår förbi med dessa goda räkmackor! mums!

 


Mums!



Svar på tal!

Anonym om Tjena.:
Hej! Skulle ni två kunna berätta om eran bal när ni gick sista året på gymnasiet (om ni nu gick). Hur gick allting till, ska man komma tidigt, var det som ni förväntade er osv osv :) grym blogg!! kramar
Svar: Oherregud vad balen var överskattad om du frågar mig. Hade verkligen trott det var en större grejj än vad det egenligen var, så hade höga förväntningar. Fixat min drömklänning, gjorde hårfärlängning, bokat hår och make, you name it! så nu i efterhand känner jag att jag lika väl kunde ha köpt en lite billigare klänning och fixat mig själv typ. men det var en riktigt rolig kväll! så jag tycker absolut man borde gå på balen!
.

.-


some pics from frölunda torg party.

grymma espresso house gänget!
me and shane

What a lovely day!


sjuttonde maj.

vaknade upp och mådde hyfsat bra idag endå, bara lite ont i magen. blev såklart jätte förskyld igår, så nu ligger både jag och joachim och snyter oss ikapp! jobbigt! borde legat och sovit för längesen då jag börjar kl 7 imorrn, men kan inte somna, är så tät. ligger nu istället och ser på Criminal minds, har sett det några kvällar nu och har riktigt fastnat för den serien, grymt bra tycker jag den är, iallfall det jag sett! idag har vi varit på Rabbalshede marknad jag och joachim, jätte mysigt förutom att det var så sjukt lerigt, mina converse är ju inte så vita längre om man säger så! fanns såå mycket fint, dock glömde vi såklart att dom inte tar kortbetalning där så kunde heller inte köpa något! drog sen vidare för att kolla in nya sportshopen! shit va stort och fint det var, stannade inte länge då de var så sjuukt mycket folk!!
ni tror inte att på vägen till sportshopen körde vi såklart utav bara helvete fel och hamnade mitt upp bland gravar från järnåldern, haha joachim tyckte det var så cooolt(?) att vi var tvugna och gå ur bilen och kolla in detta! haha ja ja vet inte hur vi lyckas ibland alltså, men när asfalten började ta slut var det liksom inte roligt längre! haha nu i efterhand är det såklart roligt, har ändå haft en jätte mysig dag! ♥ bilder från dagen kommer i ett eget inlägg strax!

Girls night @kullgrens


Lill-lördag!

 

hade riktigt jädra kul igår kväll! vi började lite lugnt vina hemma hos oss, jag & ida. hoppade sen på bussen som skulle ta oss till uddevalla för sen vidare till kullgrens på tjejkväll! var ju bara det att vi glömmer helt bort att vi ska byta buss på torp? och kommer på det först när jag ser GÖTEBORG skylten och får panik! vad hände där? detta har aldrig hänt varken mig eller ida... det värsta var väl endå att vi stod stilla hur länge som helst på torp, och då sitter vi och diskuterar vattenpölarana(?) på utsidan, HAHA alltså japp.. fick iallafall fjäskat med chaffisen så han släppte av oss i ljungkile, annars hade nästa stopp vart KUNGÄLV.. efter en timme och många om ocn men kom vi oss äntigen in till tjejkvällen och kvällen kunde börja! var riktigt trevligt och kul, minglade runt bland en massa snyggingar, fick testa och lukta på underbara oljor från bodyshop, naglar och håret fixade skönhetsspecialisterna & DIVA på plats, även kondomeriet och butiken foam var där! köpte en sak till mig och joachim från kondomeriet! haha! fick även med oss varsin goodiebag hem! men bara grejen av att gå ut och dricka och veta att man inte ska upp till jobb i dag var underbart, det behödes! jag behöver väl inte säga att det var på håret att vi kom med bussen hem till lysekil igen senare på kvällen? tror inte det var meningen att vi skulle åka buss igår alltså!!

 


Tjena.

en väldigt trött tjej i bilen. har varit ledig idag så har varit med min man i borås! ätit sushi lunch
idag med, typ 8e gången på två veckor. haha inte okej! men fan va gott de är
kolla lite desperate housewives och vänta på att daniel ska komma hem från fotbollen och
göra lite mat :)

..


love it!

 

efter att ha kollat och provat denna underbara blus/klänning (kan ha den som både och!) ett bra tag fick jag den av en dag bara sådär av älskling. han världsbäst min pojk! ♥


sweeeet.

i fredags var det frölunda torg fest, eller galakväll som dom så fint döpt det till. var en riktigt trevlig
kväll med lite förfest hemma hos matilda innan det drog igång. dock åkte jag hem rätt så tidigt då
jag skulle jobbade igår och för att hålla sofie sällskap. hon har nämligen varit här och hälsat på i
helgen! idag har jag varit ledig så mötte upp louisa och åkte in och köpte sushi till lunch, haha
har fått sånnt sjukt sug efter sushi på de senaste, helt sjukt! sen åkte jag iallafall hem en snabbis
innan daniel hämtade upp mig och vi åkte och kollade på hans systers nya lägenhet. sen har vi
bara hängt hemma hos svärmor och svärfar hela kvällen i stort sätt, ätit lite middag och så.
nu ska vi mysa ner oss i soffan och kolla bigbrother och sen blir det sängen tidigt! imorgon vankas
jobb 9.30-17!

Saturday!

Sitter i soffan och väntar ivrigt på att vår diskmaskin snart ska va klar så att jag kan gå och lägga mig! Vet inte vad jag tänkte när jag starta den då jag är svin trött! Varit vaken sen sju i morse då jag skulle upp och jobba 8-14 idag, lugnt pass men ändå segt för världens mest morgontröttaste människa! Iallafall, Idag efterniddag/kväll har vi haft Joachims föräldrar här på middag, ätit grillat & till efterrätt cheesecake! Så gott! Såg även på världens sämsta film innan dom begav si hemmåt! Mysig lördag kväll! Imorrn är jag ledig och då ska vi på kalas till min stora syster som fyllt år! Ska bli kul, har heller inte varit hos dom sen dom flytta så bara det ska bli kul och se hur dom har de! :) känns som det är kalas varje dag nu, i torsdags var vi på kalas hos min Goa farmor! Kommer snart rulla fram av alla godsaker:)!


You can't choose what stays and what fades away.

.
Pics: weheartit

hot couple!


Dansa Pausa.

Precis städat min garderob, satt på en maskin tvätt och plockat upp alla daniels
kläder från golvet. igår fick jag en riktigt bra start på dagen, vad det gäller är fortfande
lite för tidigt för att säga här men hoppas iallafall på det bästa! sen på kvällen åkte
jag in till vasa victoria och mötte upp josephine, annelie och lisa för en liten AW, blev
ett glas rose innan vi åkte in till stan och kikade runt i butiker. idag tog jag en sovmorgon
och sen drog jag till gymmet och mötte upp linda. körde verkligen skit, eftersom jag
inte kunnat gymma på en vecka så hade jag sjuk ångest! haha lite töntigt jag vet, men
det är faktikst knappt en månad kvar till sommaren och det är sjukt, men fan va
jag längtar! imorgon är det jobb hela dagen och sen på kvällen kommer daniels
arbetskamrat sofie ner från stockholm och stannar här över helgen, mysigt!
sen på fredag är det galakväll med hela frölunda torg, ska bli sjukt kul! nu ska
jag ta bort mitt naglack och kolla bigbrother!

!!!

asså vissa dagar blir jag så jävla confused när jag går in på vissa bloggar och
läser, speciellt sånna människor jag kännt eller har gått i skolan tillsammans med,
antingen kan personer förändras SÅ sjukt mycket under bara något år eller så
kryddar dom bara så in i helvete. haha jag hoppas verkligen det är de först nämda
annars skäms jag på riktigt!

Norra hamnen 5!


söndag.

Mådde mycket bättre idag så har varit och jobbat 12-17, helt okej pass ändå! i fredags kom bästis hit
och vi hade hur mysigt som helst! ♥ efter hon åkte hem igår gick vi och såg på bio, project X
haha ni måste se den om ni inte gjort de asså, sjukaste jävla festen!!! herreee asså
ikväll ska vi bara vara hemma, äta räkor och bara mysa. bästaaa

Lördag!

 

är nu hemma i vår soffa med min favorit kille! vi har myst ända sen jag kom hem, ätit kladdkaka & jordgubbar till svensson svensson filmen, tyckte den var bra men det är väl så, antingen gillar man dom och deras humor eller inte! igår åkte jag ner till göteborg och våldgästade bästis! stackarn mådde ju inge vidare alls, men vi hade de allt mysigt i hennes soffa ändå med levande ljus, två filmer, lite götta & blåbärspaj! ♥ idag innan jag åkte hem passade jag på att lämna in min telefon hos iphonerepertioner på lagning, min skärm har ju varit sprucken i snart ETT år! sorgligt att jag låtit det gå så länge! men det lagade dom på en kvart, så himla smidigt för en som inte klarar sig utan sin telefon i en dag(!) 700 gick kalaset på, som hittat! jag är super nöjd! fick även köpt mig en jätte fin vit sjal och difi vax till min pojk! nästa gång hoppas jag bästis mår bättre så vi kanske kan gå ut och ta några glas och kanske en tur till frölunda torg och shoppa loss! har iallafall lovat mig själv att det inte ska gå så lång tid mellan gångerna vi ses! för det är INTE OKEJ....


MYSER I GÖTEBORG.

 


3 may.

Photo: weheartit

Okej, min mage är INTE okej. fick gå hem efter att ha försökt mig på att jobba i
en timme men det gick verkligen inte. dör på det här! kan inte bli sjuk nu, det går
inte! nu kommer mitt hjärta med blåbärsoppa, mumma.

Skaftö

 

blev en tur över till skaftö i det fina vädret! :)


00:22

Okej kan säga att jag hade min livs absolut värsta jävla dag igår! Men också min roligaste kväll på
länge i måndags. Efter jobbet i måndags vankades det grill och förfest hemma hos oss, vi var väl
närmare tjugo glada och party sugna själar här. hade sagt till mig själv innan jag att bara skulle ta
några öl så jag vet i fan vad jag höll på med men det dracks rosé, champange och mitt tequila
shotrace vid 4 på natten ska vi inte ens dra upp! som ni förstår mådde jag mindre bra tisdags
morgon och det stod jobb på schemat så det var bara att dra sig upp och gå dit, som tur var
det en lugn dag så det fanns inte så mycket att göra. haha asså jag slutade räkna efter 15e
gången jag var på toaletten och spydde, ville seriöst DÖ!
måste ju blivit alkoholförgiftad eller något för SÅ JÄVLA bakfull har jag aldrig varit i hela mitt
liv, det var ju inte så att bakfyllan gick över senare på kvällen heller utan vid 5 tiden fick jag
gå upp och spy igen? så idag har jag bara tagit det lungt. suttit ute på balkongen och solat
och även grillat hamburgare. imorgon är jobb igen så ska bara kolla klart på satc och sen blir det
bumms i säng!

020412

 

grill & mys med fina vänner och underbart väder!


@ frisören

 

 


Maine coon

 

bilder tagna ifrån google


idag ute i solen såg vi ett par som satt med sin maine coon katt och gosade i gräset, självklart gick joachim fram till paret, det hade ju aldrig jag vågat eller gjort. efter att fått hålla i den och gosat blev vi ju inte mindre sugna på att skaffa en, men SHIT va tung den var, kändes inte som om jag höll i en katt direkt, men åh så gosig den var, dom har ju världens finaste ansikte &  helt underbart stora tassar!
maine coon katter är så sjukt fina alltså, hade så gärna velat ha en, tänk å ha en maine coon och en bengal hemma, mys! men har inte lust att lägga runt 6000 för EN KATT.......


"


myspys

 

ikväll har jag stor lipat till humorgalan, så mycket känslor i det programmet. en dag ska jag med bli världsförälder. det är så fint tycker jag! vädret idag har ju varit helt underbart! både jag och joachim har varit lediga idag, så kul! vi har varit ute näst in till hela dagen, frukost på katten och sen blev det chill & grill i bergen med gott folk! bilder från dagen kommer upp snart! underbara dag ♥


love this man!


RSS 2.0